Over Natuurlijk Bloot Massage

Zoek je een heerlijke ontspanningsmassage/klassieke massage waar je blootgewoon op de massagetafel ligt? En waar in alle rust de tijd voor je genomen wordt? Dan ben je bij mij, Benno, aan het juiste adres.

Ik ben een man van 51 jaar, getrouwd, en ik woon in Oploo in de buurt van Boxmeer. Ik geef bij mij thuis in de naastgelegen praktijk ontspanningsmassages. Ook kun je voor een klassieke massage of een lichte sportmassage terecht. Ik doe dit puur als hobby. Daarom vraag ik slechts een kostendekkende bijdrage.

Als naturist ben ik gewend aan bloot. Een ontspanningsmassage en/of klassieke massage werkt het beste op een bloot lichaam zonder hinder van kledingstukken of handdoeken.

Ik vind het fijn om mensen, zowel mannen als vrouwen, te helpen zich volledig te ontspannen. Ze even los te laten komen van de dagelijkse stress en beslommeringen en zichzelf een energieboost te geven...

Nieuw is de 4 Handenmassage gegeven door man en vrouw, als je deze graag wilt ontvangen dien je ruim op tijd een afspraak te maken.

Je bent van harte welkom!